perjantai 12. elokuuta 2016

Kuka?

Ties kuinkakohan mones kerta tämä on kun aloitan tämän blogin pitämisen! Aika mones, mutta jos tällä kertaa saisi vaikka ihan säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoitettua ja kerrottua kuulumisia sun muita.

Kuka olen?

Olen 28-vuotias nainen Jyväskylästä (kotoisin tosin Helsingistä, mitä moni ei yleensä usko, mutta kuitenkin). Olen asunut avopuolisoni Vellun kanssa Jyväskylässä nyt reippaan 4-vuotta ja yhteistä matkaa meillä on takana kohta 6-vuotta ja toivottavasti monia monia lisää.

Opiskelen Koulutuskeskus Pokessa Äänekoskella Parturi-kampaajaksi ja valmistus joulukuussa 2016, jonka jälkeen olisi tarkoitus suunnata oman alan töihin. Olen myös kouluttautunut ripsiteknikko ja itseoppinut rakennekynsien tekijä, joten varmasti näitä töitä tullaan blogissa näkemään.

No mistä pidän? 

Rakastan tietenkin kauneutta (eihän tälle alalla kait muuten kannattaisi opiskellakkaan), matkustamista, perhettä ja tietenkin ihan elämää yleensä. Blogissa tullaan myös seuraamaan reissujani (seuraavana vuorossa syyskuussa matka anoppini kanssa Budapestiin) , laihdutus/kiinteytys urakkaani, opiskelua ja tietenkin ihan elämääni muutenkin.

Toivottavasti viihdyt blogini parissa

-Sanna